Dinsdag 27 augustus, een jungle tour! - Reisverslag uit Ban Khlong Haeng, Thailand van Ruud & Edmar - WaarBenJij.nu Dinsdag 27 augustus, een jungle tour! - Reisverslag uit Ban Khlong Haeng, Thailand van Ruud & Edmar - WaarBenJij.nu
VIP-Report

Dinsdag 27 augustus, een jungle tour!

Blijf op de hoogte en volg Ruud & Edmar

27 Augustus 2013 | Thailand, Ban Khlong Haeng

Gisteravond hebben we in Ao Nang een jungletour geboekt... We worden iets te laat opgehaald en zijn de laatsten in de rij en zitten dus niet bij elkaar. Allereerst naar de Emerald Pool, een waterval. We zitten te mopperen want niemand praat, zelfs Edmar niet (!). Waar zijn we aan begonnen. Zelfs de gids vertelt helemaal niets.... We lopen door de jungle over een breed geplaveid pad met om de 100 meter kliko's aan de zijkant.... De gids is aan het bellen dus er zal dan ook wel een gsm mast in de jungle staan. De Emerald Pool was wel erg mooi en we hebben er even gezwommen. Toen naar een warmwater bron, hartstikke druk en we hadden geen zin nog een keer uit de kleren te gaan dus zijn we daar op een bankje gaan zitten met een stuurs gezicht! Komen er 2 anderen uit onze groep bij zitten en we raken aan de praat. Het blijkt een stel uit Maleisië te zijn dat wereldwijd marathons afloopt! En ook in Amsterdam zijn geweest. Keigezellig en we raken ook aan de praat met een Zuid Koreaan. Vanaf dat moment was het pas leuk.
We zijn nog naar een tempel gegaan en daar kun je een Boeddha bezoeken na het beklimmen van een trap met 1237 treden!!! We zijn er wel aan begonnen maar ik ben afgehaakt bij 930 treden en Edmar bij 1039 treden! Conditioneel ging het gewoon goed maar het was zo steil en je keek zo ver weg dat we bang waren niet meer terug te durven lopen.... We kwamen drijfnat terug en iedereen vroeg of we het gehaald hadden, helaas niet. Alleen de Zuid Koreaan had de top gehaald, de meesten hadden niet eens een poging gedaan.

Met de Maleisiers hebben we nu contact via Facebook, leuk.

Anderhalf uur wezen sporten en Edmar heeft me gefilmd. Meteen daarna aan de straat gegeten, Pad Thai en als toetje gebakken banaan. We genieten elk moment van het zitten tussen de locals, ze zijn zo aardig!

• 27 Augustus 2013 - 19:49

Janneke G Te V:

Datbhad ik nu graag willen zien!!! Edmar die stil is....

• 27 Augustus 2013 - 21:54

Petra:

Ruud ingehaald door Ed? Begrijp ik dat goed? Ongeloofeloos! Toch teveel training gehad?