Zondag 18 augustus, Sunday Market!!
Blijf op de hoogte en volg Ruud & Edmar
18 Augustus 2013 | Thailand, Ban Pong Noi
Daarna naar de shopping mall omdat Ed zijn kettinkje kapot is, het slotje dan. Ik twijfel of het verstandig is dit hier te laten maken... Voor hetzelfde geld krijg je een ander kettinkje terug! Dat doen we dus niet. Dan naar een kraampje van ..... Tupperware, Ed heeft zijn zinnen gezet op een (plastic) besteksetje, vork, lepel en 2 stokjes... Thais dus geen mes erbij. Ik vind het een super waardeloos souvenir... en praat het uit zijn hoofd. We kopen niets en geven dat geld uit aan een heerlijke coupe ijs!! Een veel betere investering!
Omdat de wasploeg mijn witte bloes heeft geruïneerd, er zitten nu gele strepen in, koop ik bij Camel een nieuwe witte bloes, in de uitverkoop want dat hebben ze hier ook!
Terug naar het hotel, klaarmaken voor de sunday market!! Een markt dwars door de oude stad heen met heel veel te kanen. Bij elke tempel zijn kraampjes om wat te kanen en tafeltjes en stoeletjes. Je kijkt net zolang totdat het eten je aanstaat en dat bestel je, voor je ogen klaargemaakt. We nemen vanalles en zekfs 2 x gebakken banaan, ja in die pannenkoek met cream. Die cream is een blik melk dat even is gekookt. Niet tot caramel maar ze stoppen eerder. Lekker!!
We lopen van vier uur 's middags tot 11 uur ' s avonds en hebben nog niet alles gezien maar vinden het nu wel genoeg.
19 Augustus 2013 - 19:44
Janneke G Te V:
Weet je zeker dat het geen onderbroek van Ed was? -
19 Augustus 2013 - 21:29
Frederiek:
prachtige foto's...!!!
20 Augustus 2013 - 12:05
Petra:
Is dat echt Edmar? Wat is hij afgevallen? Of komt dat door de camera? Dan zeg even waar je die gekocht hebt? Die wil ik dan ook! haha -
20 Augustus 2013 - 12:07
Petra:
Edmar, maak je ook even een foto van Ruud? Thanks! Veel plezier boys! xx Het is wel erg rustig in de Hasselt! -
20 Augustus 2013 - 13:48
Edwin:
Prachtige reis heren en wat een heerlijke gerechtjes. Veel plezier daar!
Oh ja: Edmar, ik kom net uit het restaurant en men vroeg wanneer je terug komt van vakantie. De omzet is sinds begin vorige week gekelderd. Met name de verkoop van saté is drastisch afgenomen.