Woensdag 14 augustus - Reisverslag uit Chiang Mai, Thailand van Ruud & Edmar - WaarBenJij.nu Woensdag 14 augustus - Reisverslag uit Chiang Mai, Thailand van Ruud & Edmar - WaarBenJij.nu
VIP-Report

Woensdag 14 augustus

Blijf op de hoogte en volg Ruud & Edmar

14 Augustus 2013 | Thailand, Chiang Mai

Gisteren zijn we met een taxi vanuit het centrum terug naar het hotel gegaan. Een sympathieke chauffeur en we hebben hem gevraagd of hij ons naar vliegveld Don Muang wil brengen. Uiteraard wilde hij dat wel en zijn prijs was fors lager dan dat in het hotel wordt gevraagd dus meteen geregeld.

Vanmorgen stond hij dus netjes klaar en na het ontbijt zijn we gegaan. Koffer op de voorstoel, één tussen ons in op de achterbank en één in de kofferbak. Alle (?) taxi's hebben tegenwoordig een LPG tank in de kofferbak dus daar kan niet veel meer in.

Gisteravond kwamen we er trouwens achter dat we te weinig bagagevrijdom hadden geregeld om onze 60 kg mee te kunnen nemen, maar gelukkig kun je dat snel via internet regelen. Anders ben je de klos als je aan de balie staat.

Na een dik uur vliegen ben je al in Chiang Mai. De chauffeur van ons hotel Raming Lodge staat al klaar met een, gelukkig, erg grote wagen. We zijn op zoek gegaan naar een kleermaker waar we 2 jaar geleden ook zijn geweest maar helaas die kunnen we niet vinden. We lopen via allerlei markten lekker door de stad. Nog even naar de kapper. Geknipt door een dame waarvan we vermoeden dat haar enige opleiding bestaat uit de handleiding van de tondeuse...
Watergolven kregen we niet uitgelegd dus helaas.

Nog even een moutainbiketocht gereserveerd voor vrijdag en een kookworkshop voor zaterdag. Morgen een lamdag.
Het hotel ziet erg geweldig uit en we hebben, voor de kenners onder ons, een kamer in Lanna style! Noord Thais, veel donker hout en kleuren. En een schitterende badkamer! Een foto volgt.

• 14 Augustus 2013 - 17:17

Edwin:

Klinkt allemaal fantastisch. Een vast adres voor kleren in Thailand, dat kunnen niet veel mensen zeggen. Veel plezier daar!

• 14 Augustus 2013 - 21:39

Hennie Van Den Bosch:

Fijne vakantie daar in Thailand, ik ga jullie weer volgen, erg leuk, groetjes Hennie

• 15 Augustus 2013 - 20:12

Barbara:

Ziet er prachtig uit; je zou zo in dat bed duiken! Veel plezier .

• 16 Augustus 2013 - 12:04

Janneke G Te V:

Is dat de kinderkamer? Persoonlijk vind ik Disney muurschilderingen meer gepast....