Verjaardag oom Hans
Door: Ruud
Blijf op de hoogte en volg Ruud & Edmar
29 Maart 2025 | Verenigde Staten, Manteca
Vanmorgen lekker doezelen met op de achtergrond het geruis van water… heerlijk… Totdat het besef kwam dat we helemaal niet meer bij de zee zijn… Waar komt dat geluid vandaan? Op de badkamer kwam er een hoop water uit de afvoer en daarmee was de wasbak volgelopen en dat stroomde en klaterde op de grond! De badkamer stond blank. De receptie gebeld en die stuurden meteen iemand gelukkig. Die belde weer met de receptie en zo kwam het dat we om 7 uur ‘s morgens weer stonden in te pakken om naar een andere kamer te gaan.
Lekker ontbeten wederom met plastic bestek, omelet gegeten en wafels gebakken. Omdat we nog niet hadden gesjopt zijn we nu naar een mall gegaan in Modesto. Wij hebben een poloshirt en petten gescoord en Frans heeft een kadootje gekocht. Geslaagd dus.
Later zijn we oom Hans gaan feliciteren, kadootjes gegeven (whisky en stroopwafels) en hebben hem meegenomen om naar Johanne te gaan, haar schitterende huis en tuin bekeken en mogen genieten van haar kookkunsten!! Met Kevin en Johanne hebben we een hele gezellige middag beleefd. Morgen gaan we terug en mogen we hun mobilhome (gigacamper) bekijken, die gaan ze morgenvroeg ophalen.
Even over onze Jeep, iedereen zegt altijd dat zo’n suv, hoge wagen, ideaal is om in en uit te stappen maar Frans en Hans zijn verre van enthousiast, het is elke keer een hele klus!
30 Maart 2025 - 12:24
Yvonne:
Een paar dagen geen mail gehad dat er een nieuw verslag klaar stond, dus ik begon me al zorgen te maken. Tegenwoordig weet je het maar nooit in Amerika. Maar via oude mail kon ikallemaal nieuwe berichtjes bekijken. Inmiddels weer helemaal uitgelezen.
Mijn moeder heeft ook moeite om in en uit onze Jeep te stappen, dus het zal wel met de leeftijd te maken hebben.
Leuk als je familie hebt waar je langs kunt gaan.
Geniet nog van de laatste paar dagen (toch?).