Las Vegas - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Ruud & Edmar - WaarBenJij.nu Las Vegas - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Ruud & Edmar - WaarBenJij.nu
VIP-Report

Las Vegas

Door: Ruud

Blijf op de hoogte en volg Ruud & Edmar

19 Maart 2025 | Verenigde Staten, Las Vegas

Vanmorgen ontbijt a la fastfood. Scrambled eggs, rostiaardappelkroketjes, hamburger met een muffin en twee dikke pannenkoeken…. Echt voor een bouwvakker maar minder voor ons… Dat doen we niet meer.

Qua snoep zijn ze hier aan het downsizen maar bij zo’n ontbijt niet. Als je zo’n 10 verpakking snickers koopt zitten er 10 mini snickers in..

Daarna met z’ n drieën met de monorail naar MGM gegaan en daar de boel verkend en hotel New York. Daarna Frans naar het hotel gebracht, die is lekker in de tuin gaan zitten. Het is hier prachtig weer!

Edmar en ik zijn met de monorail terug gegaan naar MGM en te voet verder naar het Luxor. Vroeger deden we alles te voet maar nu moet je bij bijna elk kruispunt met een roltrap naar boven en met een brug naar de andere kant. Dat schiet niet op. Luxor is erg mooi, er staat een zwarte pyramide met een sphinx ervoor, imposant! Ook van binnen bijzonder. Daarna weer terug naar het hotel.

’‘s avonds naar de Sphere! Een soort giga omniversum! 18.000 zitplaatsen! Een scherm ter grootte van 11 voetbalvelden! Vip kaarten, eerdere toegang, goodybag en wat te nassen vooraf! “Postcard to the earth”, schitterend!!

Wel gedoe met de zitplaatsen, achteraf zaten we zelf fout….maar wel door de organisatie naar de verkeerde stoelen verwezen..

Edmar is even gaan gokken en net teruggekomen met de opbrengst, met die opbrengst kunnen we twee seconden eerder stoppen met werken. Goed gedaan, 20 dollarcent gewonnen. (Inzet 100 dollar….)

• 19 Maart 2025 - 07:59

Mirjam:

Wat een belevenis jongens, veel plezier!

• 19 Maart 2025 - 09:59

Robbie:

De gemaakte winst investeren, kun je weer een seconde eerder stoppen met werken!

• 19 Maart 2025 - 11:10

Janneke: