Een lange dag!!
Door: Ruud
Blijf op de hoogte en volg Ruud & Edmar
15 Maart 2025 | Nederland, Schiphol
Vanmorgen vroeg opgestaan, om 4.45 uur om om 5.15 uur aan te schuiven bij het Ibus ontbijbuffet. Drie kwartier voor broodjes, scrambled eggs, croissantjes en yoghurt weg te nassen, dat is krap aan.
Daarna met de shuttlebus naar Schiphol. Het duurde even voordat die kwam maar dat had te maken met het feit dat we op een verkeerde plek stonden te wachten…
Gelukkig hadden we dat op tijd in de smiezen.
We hebben premium plus tickets. Daarmee krijg je priority. GEWELDIG! Bij de KLM balie meteen geholpen. Maar dan heb je ook een andere douaneafhandeling! We waren binnen 15 minuten al voorbij de douane. Nog nooit zo snel geregeld.
Een super relaxte vlucht! Ruime zitplaatsen, lekker eten. Alleen werkte de geluidsinstallatie van mijn stoel niet. Maakt me niet zoveel uit maar ze kwamen zelf meteen met een refund.
en Ed en ik hebben lekker zitten dobbelen. Dat vonden de stewardessen weer leuk, iedereen zit met een koptelefoon naar een beeldschermpje te kijken, wij niet (nou ja, minder), zodat de stewardessen steeds met snatzen naar ons kwamen.
Aangekomen op LA, zien de beambten Frans wat moeilijker lopen en hoppetee, zitten we met z’n drieën op een golfkar naar de douane! Ook daar ziet een beambte Frans moeilijk lopen en wederom hopetee: we mogen voor!
Bij Alamo krijgen we onze Toyota Highlander en op pad naar SS Queen Mary. Na een uurtje naar de hut en dan proberen wat wakker te blijven….
Dan valt de jetlag mee.
15 Maart 2025 - 13:30
Annelies En Hendrik:
Boffers!
15 Maart 2025 - 14:38
Mirjam:
Een mooie start van jullie reis, varen op zo'n prachtig schip!
15 Maart 2025 - 14:57
Esther:
fijn dat premium plus zo goed bevalt. Geniet van jullie verblijf daar
15 Maart 2025 - 15:45
Janneke:
Wauw!
15 Maart 2025 - 19:29
Petra:
Het ziet er gezellig uit! Geniet ervan mannen!
15 Maart 2025 - 19:55
Jandri En Angelique :
Fijne vakantie , geniet ervan
15 Maart 2025 - 20:34
Yvonne :
Klinkt heel goed allemaal. Geniet er van.